2022 YouTube Türkiye Trendleri İşte Liste Hali!

YouTube Türkiye, geçmişten bu yana aşırı güzel içerikler ile bizleri buluşturan 'YouTuber' terimi altında Video İçerik Üreticileri YouTube Türkiye trendleri belli oldu. 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022’nin bizlere yaşattıklarıyla beraberinde her şeyi geride bıraktık. Kimileri için iyi şeyler iyi olaylar, bazıları için ise kötü hatta berbat bile geçmiş olabilir. Her insanın başına gelebilecek türlü entrikalarla birlikte olaylar gelmiştir. Şimdi geçmişi Dünya ve Türkiye gündemini geride bırakmadan önce yaşanan bu olaylara ek olarak YouTube’da da birçok video izledik. Şahitte olduk. YouTube; kendine has her yıl yayımladığı bir adımı yine attı. Atılan bu adım ile beraber 2022 yılının enleri paylaşıldı.

Yılın en trend olan videosu Ruhi Çenet’in paylaştığı ‘Dünyanın En Fakir Ülkesi ‘BURUNDİ’ (Gördüklerimi Asla Unutmayacağım)’ adlı bir video oldu. Müzik videoları arasında ise en çok dinlenen müzik “Salıncak” oldu. Besteyi seslendirenler şarkıcılar ise Mustafa Ceceli ve Nigar Muharrem’dir. Belki şaşıracaksınız ama adını hiç duymadığım 2022 yılının en popüler içerik üreticisi Hasanmucci adlı YouTuber duyuruldu.

Ruhi Çenet: Dünyanın En Fakir Ülkesi ‘BURUNDİ


Trend videolar arasında liderlik koltuğundaki video Ruhi Çenet’in yayınladığı bir içerik oldu. Bu içerikte dünyanın en fakir ülkesi olan Burundi’den bahsediliyor. Ruhi Çenet, gezdiği ülke hakkında bilgiler vererek yaşam şartlarından söz ediyor.

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak


Trend videolar arasından biri de Mustafa Ceceli ve Nigar Muharrem – Salıncak adlı şarkı en çok dinlenenler arasında yerini almıştır.

En Popüler Shorts Videoları ise şöyle:

2022 YouTube Türkiye trendleri arasında en popüler kısa videolar da paylaşıldı. Buna göre en popüler shorts “En sevdiğim kuzenim bizde kalmıştır” olarak gösteriliyor. Diğer liste ise şöyle yer almaktadır.

– Annelerin sürekli seslenme problemleri
-Videodan ne anlam çıkardınız?
-Zamlardan sonra yağ kullanırken kimler böyle?
-Sonuna koptum, kardeşine gönder
-Beni güldür, 100 ₺ kazan
-Sadece kızlar anlar
-We met Hulk in real life
-Dolu depolama alanı
-Basketbolu seven kaç kişiyiz?

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2022 YouTube Türkiye Trendleri İşte Liste Hali!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bilge Doktor | Web Doktorunuz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin